My Building Projects

My Building Projects, de administratieve hub voor uw bouwprojecten. Een bouwproject in goede banen leiden, vergt heel wat voorbereiding. Via dit portaal zorgt Proximus ervoor dat het beheer en de follow-up van uw bouwprojecten vlotter verloopt. U krijgt hier een volledig zicht op de vooruitgang van uw projecten, de actuele status, de termijnen van de werkzaamheden, welke documenten er al zijn opgeladen …

Dit portaal maakt alle formulieren overbodig én zal ook het mailverkeer aanzienlijk verminderen. U laadt, als bouwpromotor, gewoon uw bestanden op en het Proximus-team dat verantwoordelijk is voor uw project kan deze moeiteloos raadplegen en opvolgen. Natuurlijk blijven onze teams bereikbaar via telefoon en e-mail. U vindt hun contactgegevens in uw zone. Dankzij uw pro-actieve opvolging als bouwpromotor worden alle projecten tijdig en correct aangesloten op het Proximus-netwerk.

De voordelen op een rij

My Building Projects is een online tool waarmee je de vooraanleg van Proximusinfrastructuur aanvraagt én opvolgt. In deze video zet Ben Roelants de grootste voordelen voor jou op een rij.

  Toegang aanvragen My Building Projects  Handleidingen

  Portaal schermversie

  Portaal printversie

  Gebruikers-login schermversie

  Gebruikers-login printversie

  Demo video

  We hebben een demo-video gecreëerd om de verschillende stappen bij het aanmaken en vervolledigen van een bouwproject in My Building Projects te verduidelijken.

  In deze video worden naast de creatie van een project ook de extra mogelijkheden binnen uw project getoond. De video is ingedeeld in 11 onderdelen (zie hieronder). Als u hovert over de tijdslijn onderaan in beeld in de video, krijgt u de verschillende video-onderdelen te zien.

  U kan er dus voor kiezen om de volledige demo-video te bekijken of enkel het onderdeel waarbij u nog vragen heeft.

  1. Hoofdpagina van het portaal My Building Projects
  2. Creatie van een project
   1. Stap 1 bij eengezinswoningen/meergezinswoningen
   2. Stap 2: datums
   3. Stap 3: contacten
   4. Stap 4: een document toevoegen
  3. Mogelijkheden binnen 1 project
   1. Project opvolgen
   2. Technologiekeuze bevestigen
   3. Vooraanleg
   4. Geschiedenis
   5. Referentienummer & Proximus SPOC
   6. Exporteren naar Excel
   7. Archiveren
   8. Overdragen naar een andere bouwpromotor