The Voice of Real Estate: Proximus beantwoordt de 8 meestgestelde vragen in de vastgoedsector

Terug naar Technologie

Wat is ‘Ultra fiber’ precies? Hoe weet ik of de investering in slimme energiediensten nuttig is in mijn nieuwe project? Proximus heeft joint ventures opgericht die in naam van Proximus fiber plaatsen: hoe weet ik wie mijn project zal behartigen?

8 vastgoedprofessionals stellen de vragen waar jij ongetwijfeld ook al over hebt nagedacht. Proximus beantwoordt ze in de tweede reeks van 'The Voice of Real Estate'. De komende maanden verschijnen de video's een voor een op onze website. Schrijf je in op de nieuwsbrief van Proximus for Real Estate en mis er geen één.

 

Kopers willen weten of hun woning fiber zal hebben. Hoe kun je hen informeren?

Maak je kopers en huurders warm voor supersnel internet, met de communicatietools van Proximus. Ga in het menu naar ‘Vastgoedtools’ en ‘Promotiemateriaal’ en ontdek welke materialen je kunt bestellen. Van folders en deurhangers tot werfborden.

Gebouwen steeds beter geïsoleerd: wat is het effect op de mobiele ontvangst?

“Hallo? Hallo, hoor je mij? Hoor je mij nu?”

Niets is zo vervelend als een signaal dat wegvalt bij een belangrijke telefoon. En dat komt regelmatiger voor nu gebouwen veel beter zijn geïsoleerd. Met Voice-over-Wifi (VoWiFi) bellen en sms’en je klanten overal in België via hun eigen wifinetwerk.

Wat is Ultra Fiber?

Jouw klanten leven en werken meer en meer online. Ze willen op hetzelfde moment kunnen streamen, gamen en online vergaderen – zonder vertraging en zonder storing. Daarom lanceerde Proximus Ultra Fiber, dat maar liefst 50 keer sneller is dan de gemiddelde internetsnelheid in België. Vincent De Groodt, onze Business and Service Designer, legt in de video uit hoe snel dat is.

6 maanden gratis Flex Fiber: ook voor eerste huurders?

Dankzij Proximus bied je aan de eerste bewoners – zowel kopers als huurders – 6 maanden gratis bellen, surfen en tv-kijken aan. Je krijgt alle informatie van ons op papier en digitaal. En met onze werfbanners, verhuisdozen en affiches laat jij zien dat je nieuwbouw draait op het snelste internet van het land.