Pak vanaf deze zomer uit met nóg sneller internet

Terug naar Technologie
I've got the fiber

Projectontwikkelaars van de toekomst zijn mee met de technologie van de toekomst. Dus stellen we heel graag Ultra Fiber aan je voor: supersnel internet voor je kopers en huurders. Ultra Fiber is al beschikbaar in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen, en vanaf 3 juli overal waar er fiber ligt.

 

Troef voor verkoop

Met Ultra Fiber heb je een extra troef in handen om uit te spelen bij je kopers en huurders. Zo genieten gezinnen met thuiswerkers, filmliefhebbers en gamers altijd van het snelste internet, zelfs als iedereen tegelijkertijd surft, streamt en gamet. Heb je vooral bedrijven in je vastgoedportefeuille? Ultra Fiber is een must voor onder andere kantoorgebouwen met veel slimme technologieën, architecten- en ingenieursbureaus en mediabedrijven met veel data.

Hoe snel is Ultra Fiber?

Zo snel:

De Lord of the Rings-trilogie downloaden in hd-kwaliteit (30 Gb) doe je:

  • Met een klassieke koperkabel: in 40 minuten
  • Met fiber: in 4 minuten
  • Met Ultra Fiber: in 28,2 seconden

Een fotoalbum van 10 Gb uploaden om te delen met familie en vrienden doe je:

  • Met een klassieke koperkabel: in iets meer dan 44 minuten
  • Met fiber: in 13 minuten
  • Met Ultra Fiber: in 1 minuut en 20 seconden

Ultra Fiber is 10 keer sneller dan een koperkabel, met downloadsnelheden tot 8,5 Gbps en uploadsnelheden tot 1 Gbps. Een Teamsvergadering terwijl je bestanden uploadt en de kinderen intussen gamen? Dat is geen enkel probleem meer.

Nu al in 5 steden, verdere uitrol deze zomer

Je kopers en huurders met fiber in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen kunnen nu al intekenen op dat aanbod voor een kleine meerprijs in het abonnement. Vanaf deze zomer rolt Proximus het Ultra Fiber-netwerk verder uit in heel België.

Vraag na bij je contactpersoon bij Proximus of en wanneer jij Ultra Fiber kunt aanbieden aan je klanten.

Pst, zag je onze nieuwe spot al? “I’ve got the fiber.”