Inzicht in de toekomst van wonen: Proximus, partner van de Innovation Campus

Terug naar Technologie
Proximus Living Tomorrow

Hoe wonen, werken en leven we in de toekomst? En hoe zetten we technologie in om ons leven duurzamer, makkelijker, veiliger en gezonder te maken? Dat ervaar je binnenkort in Vilvoorde. Living Tomorrow bouwt er aan de grootste innovatie- en technologiecampus in Europa. Dat doen ze samen met 50 exclusieve partners, waaronder Proximus.

Grootste innovatielab van Europa

In 2023 opent de Living Tomorrow Innovation Campus zijn deuren. In de toren van 50 meter hoog komt een democenter van 10.000 m2, een hotel en een food lab. De innovatiecampus wordt een experimentele proeftuin in 5 thema’s: slimme woningen, slim vervoer, slimme zorg en gezondheid, slimme gebouwen en slimme steden en bedrijven.

Experimenteren met fiber en IoT

Living Tomorrow en Proximus delen de passie voor technologie, en delen de missie om mensen geweldige ervaringen te laten beleven. Het partnerschap is dan ook een logische stap.
Onze 3 rollen:

  • Leverancier – De Living Tomorrow Innovation Campus zal draaien op de snelste netwerken en beste IT-diensten van Proximus.
  • Innovator – In het innovatielab testen en ontwikkelen we nieuwe toepassingen met fiber, 5G, IoT en kwantuminternettechnologie.
  • Expert – We delen onze kennis met alle partners in het project.
Proximus and living tomorrow joined for the future

Haal je voordeel uit ons partnerschap

Wat win jij er als vastgoedspeler bij?

  • Als je weet welke vastgoedinnovaties de komende 10 à 20 jaar mogelijk zijn, speel je daar nu al op in.
  • De Innovation Campus is niet alleen een proeftuin, ook een showcase om je klanten te laten ervaren wat technologie kan doen.
  • Als bevoorrechte partner van Proximus delen we ons Living Tomorrow-netwerk met jou. Denk aan technologiebedrijven, bedrijven uit de bouwsector, universiteiten en mediaspelers.