Familiedag voor vastgoedpartners op Kids Winter Wonderland in Brussel

Terug naar Partners
Proximus Winter Wonderland

Proximus for Real Estate nodigde al zijn vastgoedpartners en hun gezinnen uit voor een magisch winterfestival op Tour & Taxis.

 

Van springfun tot ontmoeting met de kerstman

Voor de allereerste keer vond in Brussel Kids Winter Wonderland plaats: een kerstfestival op kindermaat op de site van Tour & Taxis. We nodigden begin dit jaar al onze vastgoedpartners met hun gezinnen uit voor een geslaagd privé-evenement. Terwijl de ouders elkaar beter leerden kennen bij de foodtrucks, leefden de kinderen zich uit op de springkastelen, op de draaimolen, in de circusschool en in de knutselworkshops. Je kon er schaatsen, genieten van verhaaltjes, films kijken in de cinema en naar verhalen luisteren. En er was een meet-and-greet en fotoshoot met de enige echte Kerstman.

Niet toevallig op Tour & Taxis

Björn Verbeke, Partnership Key Account Manager bij Proximus: “Alles klopte aan het winterfestival: van de duizenden kerstlichtjes en kerstbomen over de topactiviteiten voor de kinderen tot de hapjes en drankjes aan de foodtrucks. Het was fantastisch om iedereen zo te zien genieten.”

“De keuze om de familiedag in Tour & Taxis te organiseren, is natuurlijk niet toevallig. Op de site bouwt Nextensa aan een nieuwe Brusselse stadswijk met een mix van kantoren, evenementlocaties, appartementen, horecazaken en een woonzorgcentrum. En daartussen veel groen en gezellige terrassen die mensen bij elkaar brengen. Door zijn vernieuwende aanpak gooit Tour & Taxis wereldwijd hoge ogen. Duurzaamheid, stadsconcepten van de toekomst en de nieuwste technologieën zoals fiber: alles komt er samen. En dat is een inspiratie voor andere stads- en buurtontwikkelingen.”